Infrastructura

Infrastructura la SC Prahova Industrial Parc SA Vălenii de Munte se compune din reţele de alimentare şi distribuţie a energiei electrice, gazelor naturale, apei precum şi a canalizării pluviale, menajere şi drumurile de acces. 

a) Reţelele de energie electrică se compun din reţele de 20 KV şi reţele de 0,4 KV de alimentare la fiecare obiectiv toate fiind contorizate şi cu posibilităţi de alimentare de rezervă. Puterea instalată în parcul industrial este de circa 3800 KVA cu posibilitate de mărire, majoritatea obiectivelor fiind alimentate cu cabluri din aluminiu pozate în pamănt la - 0,7 m cu numeroase manşoane de linie datorită distanţelor relativ mari.

b) Reţeaua de apă se compune din reţeaua de aducţiune Văleni -Seciu cu lungime de 4,5 km, din care 3,5 km conductă PHD Ø 300 mm şi 1km conductă din oţel Ø 325 mm, care alimentează gospodăria de apă de 2 x 2500 mc şi o reţea de distribuţie internă în Şantierul I şi Şantierul II din conductă PEHD Ø 110 mm cu contorizări la toate obiectivele în lungime de circa 2,2 km pozată în pamânt la - 0,8 m cu cămine de derivaţie si joc de vane pentru alimentări de rezervă prin inele ce înconjoară grupuri de obiective. 


c) Reţeaua de gaze se compune dintr-o reţea de aducţiune din PEHD cu Ø 6 " şi lungime de 3,1 km de la SRM Vălenii de Munte la PMD Seciu la un debit de 825 NMC/H şi o reţea de distribuţie la majoritatea obiectivelor din oţel Ø 6" şi Ø 3" prevăzută cu ventile de linie şi de alimentare. 

d) Reţeaua de canalizare pluviala reabilitată are o lungime de 1,6 km din tuburi Ø 250 – Ø 600 mm până la deversare în pârâul Bughişoara cu cămine de linie, racord şi derivaţie. Reţeaua de canalizare menajeră de asemenea reabili-tată şi ea are o lungime de circa 1,1 km din tuburi de beton Ø 200 – Ø 400 cămine de linie, racord şi derivaţie la H = - 0,5m ... 1,5 m care deversează în staţiile de epurare ecologica de 90 mc/zi şi 45 mc/zi. 

CLADIRI SI HALE DE PRODUCTIE 

Înaltimi : 5 – 6 m; 
Fundatii izolate si continui din beton armat;
Stâlpi din beton prefabricat; 
Grinzi prefabricate din beton; 
Chesoane din beton prefabricat ( luminatoare metalice );
Învelitoare tip terasa; 
Pereti exteriori – panouri BCA armat, tâmplarie metalica;
Instalatii – apa, canalizare, electrice ( forta si iluminat ), ventilatie, instalatii de ridicat. 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.